Kollektivet/Del 3: Stringtrosan

Vinden är stilla och morgonsolen stiger sakta upp över den maffiga herrgården på kollektivet Kärleksnästet. Linda i rum 4 tycker inte om att vakna själv på morgnarna, så hon smyger in till Petter i rum 9. Han i sin tur har HELT andra morgonrelaterade bekymmer som han försöker lösa i rum 10. De inneboende springer kors och tvärs genom sovrumskorridoren. Dörrar öppnar och stängs om vartannat och till slut vet ingen vem de kan hitta när de kliver över trösklen till ett nytt rum. Lina som än så länge är orutinerad när det gäller kollektivlivet, håller sig till en gemensam tandborstning tillsammans med Kristian från rum 5, som verkar rätt nöjd efter att precis ha avslutat tredje rond i rum 12. Det som verkar vara en helt vanlig morgon på kollektivet avbryts plötsligt av ett fasansfullt skrik från korridoren. Det är Karro och Therese som ligger på golvet och drar varandra i håret.

- Din jävla bitch! Du har snott mina dyraste stingtrosor, skriker Karro och viftar med sina rosamålade tånaglar mot Therese.
- Lägg av, ditt lilla stycke, det här är mina trosor, kontrar Therese.

De fortsätter att skrika fula ord och slåss med varandra så där som bara tjejer kan göra. De andra inneboende står och stirrar på dem, fascinerade över deras show. Plötsligt öppnas dörren från rum 1 och Britta kommer utgåendes i sin lila sidenkimono.

- Jag fixxxar det här! säger hon leendes till de inneboende, samtidigt som hon tar med de båda töserna in till sig.

De andra går ner och dukar frukostbordet och när de väl satt sig till bords kommer Therese och Karro in i köket med sänkta huvuden. De ber sina medboenden om ursäkt för sitt usla beteende och går runt bordet och kramar dem alla en efter en. Därefter kramar de varandra, sedan pussas de och sätter sig vid bordet. Alla känner sig glada och har redan glömt händelsen. De ska till precis till att hälla upp sin fil och rosta sina mackor, när Britta glider in i köket. Hon är klädd i ett par mycket exklusiva champagefärgade stringtrosor som matchar perfekt till det lilla hjärtat av guld på framtanden......


Kommentarer
Postat av: Susann

Låter som ett litet galet boende ... haha.. Den där Britta är nog inte o leka med !!

2010-06-01 @ 17:12:58
Postat av: e-p-s

Kan vara bland det mest hysteriska jag hört talas om :) Undrar vad medelåldern blir på ett sådant boende.



Men roande läsning som vanligt såklart.

2010-06-01 @ 18:43:31
Postat av: Anna

Susann:Du har helt rätt, Britta bör man inte lita på, jag gör det INTE i alla fall....

e-p-s my friend:Tack...självklart hjälpte du mig en bra bit med det här...det var lite trögstartat.

2010-06-01 @ 20:59:46
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0