Strandraggaren/ Del 2: Tylösand

Han är hetare än solen. Han är Lenny Persson, en strandraggare med kvalitétscertifikat. Han är inte som vilken sjöbadare som helst, han nöjer sig bara med de allra bästa beacharna. Med sin all include solbränna får han tjejerna att böna och be honom om hjälp med smörjning. Förr var han den mest eftertraktade mannen som någonsin silat sand mellan tårna och det skulle troligen inte vara någon skillnad nu.

Eftersom bara det bästa är gott nog åt en kille av hans kaliber, sker givetvis premiären i Tylösand. Det finns inga alternativ. I sina svarta tangabadbyxor glider han fram längs stranden som en levande reklamskylt. Ganska snart får han syn på ett ett gäng med brudar i artonårsåldern. De alla fem har enorma silikonbröst....Det är bra, Lenny GILLAR silikonbröst. Lenny rättar till vaxet i håret för att vänja händerna vid en geléaktig känsla. Han förbereder sig för att lägga in stöten och är rätt övertygad om att få med sig åtminstone tre av dem hem.

Han går fram till pinglorna och bröstar upp sig som en riktig tjur. De börjar skratta hejdlöst...Det är bra, Lenny GILLAR humor. Men sedan går de sin väg, fortfarande fnissandes och Lenny har inte riktigt fattat vad det var som var så roligt.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0