Strandraggaren Del 6: Badhålan

Lenny har gett upp strandlivet. Hans självfötroende är på havsbotten och han vet inte hur han ska kunna fiska upp det igen. Aldrig förr har han haft problem med att ragga tag på en tjej, han vet inte ens hur man gör när man har såna problem. Han är förtvivlad.

Lenny parkerar sin Volvo 740 mitt ute i ödemarken. Han tar fram sin randiga strandmadrass från baksätet och går mot en plats han aldrig tidigare besökt - badhålan i Rydö. Det smutsiga vattnet porlar mot de fula slemmig stenarna. Runt omkring växer sly och tallar. Det är så fruktansvärt fult att det svider i Lennys ögon.

Lenny breder ut strandmadrassen och sätter sig i den lilla strimma sol som lyckats leta sig fram genom urskogen. Han tittar ut mot den lilla bron som leder över vattnet, in i de ännu djupare skogarna. Till sin stora förvåning får han se en en kvinna i hans ålder komma gåendes. I sin hand bär hon en plastkasse från konsum. Hon går fram till honom.

- Får jag slå mig ner hos dig? frågar hon.
- Javisst, säger Lenny och konstaterar att hon faktiskt är ganska söt.

Kvinnan sätter sig bredvid Lenny och ur sin kasse tar hon fram en flaska hemgjort vin. De delar den tillsammans och Lenny tycker att dess arom passar alldeles utmärkt till omgivningen.

- Du har varit här förr va? säger Lenny och ler.....

Och så vitt jag vet, sitter de än i dag under de halvrötna tallarna, smuttandes på sitt  jästsmakande vin och varandra....

THE END


Kommentarer
Postat av: Susann

Åhhh.. Grattis till Lenny !!

2010-06-22 @ 22:35:06
Postat av: Tommy

I början tyckte man han mest var pinsam och patetisk, men sen började man tycka synd om honom.

och blev lite glad över det lycklig slutet som passade Lenny perfekt.

2010-07-10 @ 16:47:56
URL: http://singelpappa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0