Strandraggaren/Del 3: Östra stranden

Lenny har begett sig till Östra stranden för ett nytt försök att visa sin manlighet. Han värmer upp med en runda minigolf och en mjukglass. När han sedan beger sig till sandstranden känner han sig som ett rovdjur på en gnufylld savann. Det kryllar av tjejer och han har svårt för att bestämma sig för vem som ska bli den lyckliga som han sätter tänderna i. Iklädd sina korta, marinblå adidasshorts från -88 kan han inte annat än göra succé.

Han ställer sig vid strandkanten och väntar på att tjejerna ska kasta sig runt halsen på honom, men när ingenting händer inser han att tiderna har förändrats och att kvinnfolket på 2000-talet uppenbarligen vill ha uppmärksamhet. Han bestämmer sig för att ta till plan B, "strandtricken". Från sitt överlevnadskit plockar han fram en flaska cocosolja och en beachvolleyboll. Han smörjer in hela kroppen med oljan tills han glänser som en nypolerad porsche. "Brudar GILLAR porschar" tänker Lenny. Han tar bollen under armen och smyger sig fram till några tjejer i 25-årsåldern som ligger och solar på sina strandmadrasser. Smidigt och manligt kastar han bollen mot tjejerna och gör sig redo för att glida fram till dem för att oskyldigt hämta bollen och vinsten. Den ena tjejen sätter sig upp och skriker:

- Herreguuuud, min näsa!! Ring efter ambulans, min näsa är krossad!!

Lenny smiter förbi tjejerna och låtsas som ingenting har hänt. En tjej med så där stor näsa vill han INTE ha....för han är proffs och nöjer sig bara med de finaste...

Kommentarer
Postat av: Ida

Kommer Lenny göra entré i Skärshult månntro? Har man tur känner man cocosdoften o kan hålla sig på behörigt avstånd S

2010-06-13 @ 18:51:06
Postat av: Anna

Ida my friend....du vet inte hur nära sanningen du är:)

2010-06-13 @ 19:36:26
URL: http://anglavakten.blogg.se/
Postat av: Susann

Men shit...får en bild av en viss herre... som INTE är så fin o titta på...

2010-06-13 @ 21:54:53
Postat av: Anna

Susann: Steve är lite som mindra andra "vänner". Kan inte låta bli att gilla en del av honom...tom äcklet till snigel Edward blev jag lite fäst vid...märkligt! Steve har det lite jobbigt...det är synd om honom.

2010-06-13 @ 22:03:43
URL: http://anglavakten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0