Strandraggaren/Del 5: Hundstranden

Lenny tycker att han har gjort allt rätt, ändå har det inte gått alls som han har tänkt sig. Efter ett flertal katastrofala misslyckanden har han bestämt sig för att ta till det beprövade hundtricket. För att göra det, behöver han en hund. Den enda hund han kan komma på är hans grannes pittbull terrier. Eftersom grannen arbetar dagtid och den stackars lille sötnosen till vovve får stå i hundgård hela dagarna, tänker Lenny att han troligen gör husse en tjänst om han tar med hunden för en heldag på beachen. Lenny smyger in i hundgården med kopplet i handen och efter en brottningsmatch på en timme har han till sist fått på nithalsbandet. Lenny tycker inte att det känns riktigt bra, men han behöver verkligen en hund.

Lenny och pittbullen är de mest muskulösa på hela stranden. Faktiskt, så är de ganska ensamma på stranden. De vankar fram och tillbaka och börjar bli uttråkade när Lenny på långt håll, ser en dam i 50-årsåldern komma gåendes med sin vita dvärgpudeltös.

Damen och pudeln kommer allt närmare, när plötsligt pittbullen får syn på den lilla vita sockervadden. Han sliter sig och är tom mer målinriktad än vad Lenny brukar vara. När pittbullen väl tar för sig av den stackars lilla jäntan, gör dess matte ett desperat försök att få stopp på honom, men allt går väldigt fort och efter 25 sekunder är det över. Damen skriker och slår oavbrutet på Lenny. Hon är helt förtvivlad över att hennes lilla prinsessas oskuld har gått till en sån fruktansvärd våldtäktsman. Den lilla prinsessan däremot, rättar till sina lockar och blinkar med ena ögat mot pittbullen.

Lenny och pittbullen går långsamt hemåt.

- Okej, okej!! Det ÄR du som är kung över doggybeachen, erkänner Lenny....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0