*Rocky Rockstar*/3.Flyttproblem

Rocky har brutit upp. Efter 3 år av endast tidsanpassat hobbylirande, ska han äntligen satsa på sin karriär som rockstar på riktigt. Ingenting ska få stoppa honom.

Han packar omsorgsfullt ner sin LP-samling i fem stora kartonger med skumgummiklädda insidor. Han lägger skivorna i bokstavsordning för att på så sätt kunna inventera dem och känna sig säker på att inte Nettan tjuvat någon för att använda i utpressningssyfte.
Han stannar upp emellanåt för att titta lite extra på skivfodralen. Vissa av dem älskar han av hela sitt hjärta, de andra tycker han bara oerhört mycket om....

När han fyllt sina totalt 15 lådor med prylar från musikrummet tar han fram sin resväska och drar den efter sig till sin eget inredda "T-shirt walking closet". Där inne är väggarna tapetserade med kissplancher som har hängt med honom ända sedan tonårsrummet.
Han fäller upp resväskan och börjar bläddra bland T-shirtarna som hänger prydligt på galgar i två långa rader. De flesta är svarta och många av dem har ett tryck av något helschysst rockband.
Plötligt får han panik!!! Han börjar kallsvettas och hyperventilera. Han vet inte vad han ska ta sig till.  Det bär honom emot att erkänna det, men han har stött på ett gigantiskt problem.
Hur i hela friden skulle han bära sig åt för att få T-shirtarna vikta och nerlagda i väskan?
Han inser att enda sättet är att krypa på knäna inför djävulen.....

Han ropar på Nettan som för en kort stund får en gnutta förhoppning om att skivorna kanske packades ner för att köras till loppis och att musikrummet ska inredas till barnkammare. Hon springer direkt upp för trappan och in till honom, som än så länge är hennes sambo.

- Kan du vika mina T-shirts? frågar Rocky oskyldigt.
Nettan står helt orörlig en lång stund, hon blinkar inte ens. Därefter tar hon tre stora kliv in i garderoben och river ner T-shirtarna en efter en i sån hast att galgarna flyger omkring henne.
Hon tar dem alla i ett fast grepp och slänger ner dem i en stor hög i den öppna resväskan. Hon ställer sig i väskan och hoppar jämnfota på T-shirtshögen, utan att vika sin blick från Rocky som förvånat står och tittar på.
När hon har skuttat färdigt går hon fram till Rocky och ger han en rejäl örfil, varpå hon lämnar musikrummet och smäller igen dörren efter sig.

Rocky slår igen resväskan och knäpper den. Han känner med handen på sin kind. Den ömmar, men han känner sig ändå väldigt nöjd.
Han har fått hjälp med att flyttpacka....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0