*Rocky Rockstar*/7.Spelningarna

Andys sår läkte ihop utan att det blev några fula ärr och nästan alla blåmärkena hann blekna innan sommarturnén drog igång.
Bandet hade en hel rad med ruggit bra, eget skrivna låtar som de körde på samtliga gig.
Efter att ha genomfört fem av spelningarna kände sig grabbarna relativt nöjda.

Skolorkestern Tysta tonen hade de lyckats tysta för gott, de passerade pensionärshemmet Rullatorn med endast ett fåtal hjärtstillestånd och de satte en rejäl stämpel på frimärksklubbens årsmöte.
På spelningen hos folkmusikgruppen Färgglada kjolen dansades det som aldrig förr och ett och annat rutigt förkläde kastades upp på scenen som uppskattning.
Allra bäst intryck gjorde de på kyrkoncerten i Enviken, där pastorn direkt fattade det kloka beslutet att nästa kollekt skulle gå till att byta ut orgeln mot ett prima trumset.
Men med bara en spelning till godo hade de fortfarande inte gjort något genombrott och grabbarna började tappa tålamodet när de satt i folkan på väg till de Jämtländska skogarna.
Men ju längre ut i ödemarken de kom, desto mer energi fick de av den friska luften som blåste in genom den nedvevade rutan på passagerarsidan.

När kvällens spelning på hemvändardagarna drog igång, samlades det mer och mer folk. Med utsikt över Åreskutan och storsjön drog grabbarna igång det som skulle bli deras hittills bästa spelning.
Det var bra drag i publiken. De drack mängder av öl, grillade hamburgare och jublade över The halfdead psykos unika show.

I pausen kom en allvarlig, storvuxen man fram till Rocky.
- Låt oss snacka affärer, sa mannen och drog världsvant fram ett visitkort från innefickan.....


Kommentarer
Postat av: Susann

Va det kanske Bert Karlsson som dök upp ???

2010-05-10 @ 19:39:50
Postat av: Bror Arn

Jag är nästan helt säker pa att hern med kortet heter Lund

2010-05-10 @ 20:12:55
Postat av: Anna

Susann:Jag tror faktiskt inte att det var Bert, han rör sig nog inte i så trevliga kretsar...hehe!

Broder:Hahaha....Nu när du säger det börjar tom jag tro att det är Mr P.Lund som tänker tjäna sig en hacka på att invovera sig i The halvdeads:)

2010-05-10 @ 20:20:38
URL: http://anglavakten.blogg.se/
Postat av: Mamma Eivor

Jag gissar på någon från Föreningen bevara ångaren Östersund

2010-05-10 @ 20:25:44
Postat av: Anna

Mamma: Men om det är ångbåtsföreningen som är på G, då innebär ju det att grabbarna kommer att spela på kryssning....jag som var nästan helt säker på att de var på väg mot USA! he he....

2010-05-10 @ 20:30:48
URL: http://anglavakten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0